Sade Abiye ve Gelinlik Modelleri

Sade Abiye ve Gelinlik Modelleri

Gösteriş sevmeyen kadınlardansanız, sade ve şık abiye modelleri tercih edilebilir. Her sene olduğu gibi bu sezon da farklı zevklere hitap eden tasarımlar alıcılarına kavuşuyor. Elbisenin kendisinden ziyade kendi güzelliğinizi ön plana çıkarmak için ideal bir fırsat olan tasarımlar özellikle doğru parçalarla kombin edildiğinde etkisini artırmakta. Tabi aşırı sadeliğin kötü görünme ihtimalini de düşünmek gerek. Yani hem kendi zevkinizi yansıtan hem de gösteriş- sadelik dengesinin iyi ayarlandığı parçalar geceye damga vurmanızı sağlayabilir.

Nude Abiye Modelleri

Sade tasarıdan hoşlananlar için nude ton abiye modelleri kaçmaması gereken örneklerden. Ten renginize yakın tonlardaki bu renk, dantel işlemeleri ile oldukça zarif bir görüntü verebiliyor. Tül detayı ile de kullanılması seçeneklerin fazlalığını göstermekte. Kesim olarak ister straplez dar şekilde aşağı inen elbiseler, isterseniz de kabarık etek modelleri beklentilerinize yanıt verecektir. Ayrıca tek askı ve omuz dekoltesi olan modeller de seçilebilir.

Fransız Dantelli Gelinlik Modelleri

Dantellerden vazgeçemeyenler için gelinlik modelleri ve boydan boya işlemelerin olduğu seçenekler kaçırılmaması gereken türden. Kol ve göğüs bölgesinden başlayan ve gelinliğin en uç kısmına kadar devam eden dantel işlemeleri yeni bir hayata başlarken kendinizi daha özel hissetmenizi sağlayacak. Hafif kabarık denebilecek etek detayı sayesinde sadelik de katan görünüm şık bir topuzla beraber bütünlük kazanacaktır. Elbiseyi boğmaması adına kolye kullanmaktan kaçınmanız önerilir.

sponsor reklam

Benzer Yazılar

Hazır Ofis Ne İşe Yarar?

Hazır Ofis Ne İşe Yarar?

Triko Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Triko Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Modern Kanvas Tablolar

Modern Kanvas Tablolar

Mutfak Tadilatı ve Yapı Dekorasyon

Mutfak Tadilatı ve Yapı Dekorasyon

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.