Kategori: Genel

İlk Adıma Merhaba Fotoğrafçılığı

Öncelikle 2016 Yılında nişanlanacak ve de evlenecek olan çiftlerimize şimdiden mutluluklar dileriz. Ordu ve çevresinde nişan, düğün fotoğrafçısı, sihirli anları yakalamak ve de tekrar tekrar o anları yeniden keşfetmek için vardır. Düğün hikâyesi fotoğrafçısı olarak, bizler size en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız.

Ordu ilimizin hemen, hemen her yerinde, nişan hikâyesi, düğün hikâyesi, model, katalog, mekan, stüdyo fotoğrafları ve de video çekimi ile sizlere en güzel hizmeti vermekteyiz.

Masal Tadında Görüntüler

Sizinle birlikte masal tadında başarılı görüntü heyecanını paylaşmayı bilmek bizim en baş görevlerimizdendir. Düğün günü herkes için benzersiz bir gün ve çok özel bir gündür. Tabi ki bu nişan günü içinde geçerlidir.

Bizler düğün, model, nişan, mekan, katalog ve de bunlara ek olarak dış mekan fotoğraf çekimlerimize başka bir boyut ekleyip, sihirli anlarınızı yeni kareler ile renklendirmekteyiz.

Fotoğraflarda Son Nokta

Fotoğraflarınız içerisinde oluşabilecek istenmeyen detayları kaldırma, bakış açılarını ayarlayıp, makyaj rötuş, saç, gibi birkaç değişiklik yapıp, fotoğraflarınıza farklı bir görünüm vermekteyiz. Bütün bunlar için hiçbir ekstradan ücret talep etmiyoruz.

Bizler uzun zamandır beklediğiniz o günün hikâyesini anlatmak, taze, samimi ve de yaratıcı fotoğraflar çekmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız. Sıra dışı fotoğraflar ve video çekimleri ile düğün fotoğrafçısı Ordu sayesinde gününüzü çok daha da eğlenceli kılmaktayız.

4.8 / 5 ( 15 Değerlendirme )

Son Yazılar

İşyerinde Banyo Olmalı

Kişiler için hayatının ya da gününün yarısının geçtiği yerlerden biri olarak işyerinde banyo olmalıdır. Çünkü…

12 ay önce

Iqos Elektronik Sigara Satın Al

Elektronik sigara modellerinden en popüleri arasında bulunan iqos ile sizde sigarayı çok daha rahat bir şekilde bırakabilirsiniz.…

1 sene önce

Kat Silmesi Nedir?

Günümüzde mantolamanın ne kadar önemli olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Bu nedenle de herkes tarafından mantolama…

1 sene önce

30 Dakikada Zinde ve Canlı Bir Cilde Kavuşun

Almira Hotel Termal ve SPA merkezi kişiselleştirilebilir özel alanları ile keyifli ve benzersiz bir tatil…

1 sene önce

İngiltere Artık Hayal Değil

Yurtdışına çıkmak birçok Türk vatandaşının hayali özellikle eşsiz fırsatlar sunan ve turizm odağı olan İngiltere’ye…

1 sene önce

Bursa Arçelik Şubeleri

Kalite ve müşteri memnuniyetini misyon olarak belirleyen Bursa Arçelik şubeleri oldukça geniş ve çeşitli elektronik ürün yelpazesine…

2 sene önce